Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. július 29., kedd, Márta, Flóra

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap Nőknek

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Időjárás Budapest

20°C
erősen felhős

k

27°C

sz

31°C

cs

29°C

p

30°C

 
Hirdetés

Fesztiválok
 

Ördögkatlan idén is
Villány és környéke néhány napra a kultúra igazi központjává válik.
O.Z.O.R.A. - A béke és a szeretet fesztiváljaFEZEN - A nagykorúvá lett fesztivál
Balatonlellei Borhét - Egy villáműző mulatság

 
Receptek, éttermek, ételrendelés

Mindmegette receptekReceptStart receptkeresőDinnye gazpacho forró napokraGyors házikeksz táborozáshozHédervári lecsós bordaŐszibarack befőtt receptAszalt paradicsom, a nagy kedvenc

 
Hirdetés

 
Lottó

30.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

6

15

22

33

44

Várható főnyeremény: 188 millió Ft!
Hatoslottó

1

4

8

26

27

36

Várható főnyeremény: 130 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Vannak házak, amelyek szimplán azért épülnek fel, hogy felbosszantsanak valakit.Minden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónIngatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó balatoni ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A gyerekorvos, akinél még a szuri is vicces
Michael Jackson zenéje sörösüvegre :)
Pitbull és kiscica első találkozása
Megnyitották a leghosszabb gyaloghidat!
Egy nagyszerű játék kutyáknak
Ettől a kutyustól bárki tanulhatna
A törpe és az óriás
Tánc, amit oktatni kellene
Határozottan utálják a vizet
275 ezer dominó
Számold meg az embertornyot!
Az ember, aki villamosnak hiszi magát
Jégeső a strandon
Csikó és az ő labdája
Így vadásznak csapatban a delfinek
Meglepetés tánc a menyasszonynak
Kis teknős kutyának képzeli magát
Így vágd fel a tortád, hogy friss maradjon
Traktorral érkezett a menyasszony

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Kedden az egészségeddel érdemes törődnöd. Ha valamilyen nyári betegséggel, vagy egy krónikus állapottal küzdesz, érdemes ennek a gyógyításával foglalkoznod. Egyébként pedig a megelőzésre kellene koncentrálnod. Ugye tudod, hogy az egészséggel kapcsolatban egy nagyon egyszerű szabály érvényes: könnyebb megőrizni, mint visszaszerezni. Ez pedig azt jelenti, hogy amíg egészséges vagy, addig kell dolgoznod azért, hogy meg is maradjon az egészséged.
Bika: Kedves Bika! Kreatív vagy. Igen, lehet, hogy nem tudsz erről. Lehet, hogy azt hiszed, csak a híres designerek és művészek lehetnek kreatívak. A valóság azonban az, hogy minden ember kreatív, így te is az vagy. Ez a kreativitás segít abban, hogy megold a feladataidat, és hogy olyan életet alakíts ki magadnak, amilyenre vágysz. Hidd el, ha ma felfedezed magadban a kreativitásodat, sokkal egyszerűbb, szebb és jobb életed lesz. tegyél egy próbát ezzel kedden!
Ikrek: Kedves Ikrek! Az önérvényesítés fontos. Itt az ideje kiállnod magadért, és megfordítanod a nézőpontodat. Lehet, hogy a környezetedben sokan akarják elhitetni veled, hogy amit csinálsz az természetes, magától értetődő, és nem érdemelsz érte dicséretet. Ez azonban nemcsak hamis nézőpont, de mindenki számára romboló. Hidd el, az amit teszel igenis értékes, hasznos és fontos. Neked pedig nincs más dolgod, csak annyi, hogy kiállsz emellett az érték mellett.
Rák: Kedves Rák! Itt az ideje elválasztanod a tényeket a fantáziádtól. Ha valami már megtörtént, és biztosan tudod, hogy úgy történt, az tény. Minden más csak a fantáziád műve. Ennek megfelelően érdemes lenne a mai napra vonatkozó elképzeléseidet és félelmeidet is sorra venned. Érdemes lenne kirostálnod a fejedből az összes alaptalan félelmedet. Ezek azok a félelmek, amelyek olyan dolgokra vonatkoznak, amelyek még nem történtek meg. Hidd el, így könnyebb lesz a mai napod.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Tudnod kell valamit kedden. Mindaz, amit magad körül látsz pusztán valamit tükröz belőled. Azaz, ami benned van az vetül ki a külvilágba. Ez azért jó hír, mert ennek megfelelően a külvilág valamennyi helyzetén, gondján és ügyén képes leszel változtatni ma. Ezekhez a változásokhoz nem kifelé kell figyelned, hanem épp ellenkezőleg: befelé kell koncentrálnod. A kedd a belső munkák ideje, és nem a külső erőfeszítéseké. Ma minden helyzetet belülről oldhatsz meg.
Szűz: Kedves Szűz! Ma olyan régi barátok bukkannak fel az életedben, akikről már régóta nem hallottál. persze, tudom, a közösségi médiának köszönhetően valójában már mindig tudunk mindenkiről mindent. De hidd el, ezek a barátaid tudnak neked új dolgokat mondani, és tudnak neked meglepő hírekkel szolgálni. Nyugodtan beszélgess hosszasan ezekkel a barátaiddal, és közben tartsd észben: a modern időkben a barátságok is átalakulnak, te pedig élvezheted ezeket az új típusú barátságokat.
Mérleg: Kedves Mérleg! Minden fejben dől el, és ezt a Mérlegek kedden meg is tapasztalhatják. Próbálj ki valamit, hogy erősíthesd a mai teremtő folyamatokat: Mindent először fejben játssz le. Lásd, hogy jól, könnyedén és ügyesen csinálod mindazt, ami ma tenned kell. Mindegy, hogy ez egy munka, vagy egy otthoni tevékenység, mielőtt belevágsz néhány percig vizualizáld, hogy könnyedén, és jól haladsz vele. Meglásd, így az eredmény is más lesz, és gyorsabban haladsz majd.
Skorpió: Kedves Skorpió! A viták hasznosak. A viták és nem a veszekedések, és ez fontos. Tehát arra kérlek, hogy ma, ha valaki ellentmond neked, vagy más véleményt fogalmaz meg, mint ami a tiéd, akkor ne húzd fel magad, ne akard ledorongolni, hanem folytass vele konstruktív beszélgetést. Ilyen módon teljesen új szempontok, és nézőpontok érkeznek meg hozzád. Ezek pedig segítenek abban, hogy jobban teljesíts. Ne felejtsd el: ez a szabály a munkahelyeden és az otthonodban is érvényes.
Nyilas: Kedves Nyilas! A munkahelyed nagyon jó hely. Na jó, ezt talán kedden nem érzed ennyire magától értetődőnek, de pontosan ezért lenne érdemes ma azzal foglalkoznod hogy valóban nagyon jó hely legyen. ma valahogy egyébként is könnyebben mennek a dolgok, és ezt a helyzetet felhasználhatnád arra, hogy még jobbá teszed a pozícióidat. Ma ne elégedj meg azzal, ami van, hanem fejleszd a helyzeteket. Ma fontos, hogy mindenkinél a lehető legtöbb jó pontot gyűjtsd össze.
Bak: Kedves Bak! Tele vagy jó ötletekkel arra nézvést, hogy hogyan segíthetnél másoknak. Ezek az ötletek azonban néha félremennek. Néha a legnagyobb jóindulatod mellett sem tudsz segíteni másoknak. Ezt el kell fogadnod, és nem szabad túlerőltetned a dolgokat. Könnyebb belátnod, hogy mindenkinek szabad akarata van, mint megváltoztatni valakinek az akaratát. Ha pedig arra gondolsz, hogy miért ilyen makacs mindenki körülötted, igazán megnézhetnéd a saját makacsságodat.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Olyan egyszerű a helyzet kedden, amennyire csak egyszer lehet. Ma nem kell semmilyen bonyolultságra, vagy bonyodalomra sem felkészülnöd. De tudnod kell, hogy ez az egyszerűség rajtad is múlik. Ha akarod túlbonyolíthatod a helyzeteket. És igan, ha akarod, láthatod bonyolultnak azt is, ami teljesen egyértelmű. Melyik utat választod ma? A bonyolultat vagy az egyszerűt? Hidd el, ez a választás tényleg a tiéd, és tényleg csak te hozhatod meg azt a döntést, hogy melyik utat kövesd.
Halak: Kedves Halak! A mai napon az önszereteteden kellene dolgoznod. Igen, az, hogy szeresd önmagad, és hogy szerettel, bizalommal vedd körül önmagadat elengedhetetlen ahhoz, hogy megvalósítsd a céljaidat. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy azt a jövőt építsd fel, amit most látsz magad előtt. Ehhez a jövőhöz az önszeretet és a szeretet lesz az első lépés, minden más csak ezután jön. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy ma rengeteg szeretettel és elfogadással viszonyulj magadhoz!
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Öt perc a Family Guy és a Simpsons közös epizódjából - Az epizód címe, mily’ meglepő: The Simpsons Guy.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Megérkezett A hobbit: Az öt sereg csatája első trailere
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: