Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. július 23., szerda, Lenke

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap Nőknek

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Időjárás Budapest

26°C
közepesen felhős

sz

24°C

cs

26°C

p

30°C

sz

31°C

 
Hirdetés

 
Receptek, éttermek, ételrendelés

Mindmegette receptekReceptStart receptkeresőRumos meggy házilagSárgadinnye kisokosA kerti bogrács és a paprikás krumpli eseteMexikói tüzes levesHabos álom - sütés nélkül

 
Hirdetés

 
Lottó

29.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

13

21

44

47

52

Várható főnyeremény: 85 millió Ft!
Hatoslottó

3

8

19

26

34

42

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Téved, ha azt hiszi, megmenekült
A szakértő szerint most éri meg eladni a lakást.
Minden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónIngatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huStartlap IngatlanOtthontérképLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Megnyitották a leghosszabb gyaloghidat!
Egy nagyszerű játék kutyáknak
Ettől a kutyustól bárki tanulhatna
A törpe és az óriás
Tánc, amit oktatni kellene
Határozottan utálják a vizet
275 ezer dominó
Számold meg az embertornyot!
Az ember, aki villamosnak hiszi magát
Jégeső a strandon
Csikó és az ő labdája
Így vadásznak csapatban a delfinek
Meglepetés tánc a menyasszonynak
Kis teknős kutyának képzeli magát
Így vágd fel a tortád, hogy friss maradjon
Traktorral érkezett a menyasszony
A világ legolcsóbb házi meggy magozója!
Egy kutyus megmentése - szívszorító
A mosómedvék ilyen vicces állatok

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ahelyett, hogy a múltban elkövetett hibáidon, vétségeiden, és mulasztásaidon mélázol, ideje továbblépni. Itt az ideje annak, hogy elengedd az önhibáztatást. A szerdai események jó lehetőséget kínálnak arra, hogy átértékeld a saját szerepedet a múltban és a saját felelősséged a jelennel kapcsolatban. Könnyen lehet, hogy rájössz: mindig a jó döntést hoztad meg, legfeljebb a körülmények változtak meg kiszámíthatatlan módon.
Bika: Kedves Bika! A szerdai feladatod igen egyszerűen hangzik: az önbüntetést cseréld önjutalmazásra. Itt az ideje annak, hogy elismerd önmagad felé az eredményeidet, és hogy elismerd mindazokat a sikereket, amelyeket már elértél. Miért is kellene folyamatosan büntetned magadat? Lehet, hogy nem minden sikerült úgy, ahogyna eltervezted, mégis jóval sikeresebb vagy, mint ahogyan azt hajlandó vagy elismerni magadnak. Ma ezt az elismerést kellene megadnod önmagadnak.
Ikrek: Kedves Ikrek! Lépésről lépésre fejlődsz. Ezt azért érdemes leszögezni szerdán, mert ma valaki megpróbálhatja bebizonyítani neked, hogy nem is fejlődsz, és hogy nincs is változás az életedben. De ez nem igaz. Nem szabad elhinned ezt a véleményt. Sőt! Most azt kellene tudatosítanod magadban, hogy csak a fokozatos fejlődés a jó fejlődés a számodra. Ha fokozatos a változás, akkor van időd minden szintet kiélvezni, és van időd minden szint gyönyörűségét átélni.
Rák: Kedves Rák! Figyelj oda az univerzum természetes ritmusára. Arra a ritmusra, amit a természetben mindenhol megfigyelhetsz: például abban, hogy az apály után dagály jön. Ennek megfelelően neked is arra kell figyelned, hogy ez az egyensúly ne bomoljon fel: ha adsz valakinek, fogadj is el valaki mástól. Szerdán ezt gyakorolhatod, hiszen ma sokan nyújtanak feléd segítő kezet, és sokan, sokféle módon akarnak támogatni. Neked csak az a dolgod, hogy elfogadd ezt.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Jó ötlet, vágj bele! – Ez az a megerősítés amire egész nap várnál, ezért most rögtön biztosítalak róla: igen, ez tényleg jó ötlet. Igen, akkor is jó ötlet, ha egyébként a számodra nem tűnik annak, vagy ha bizonytalan vagy benne. Nem érdemes egy másodpercig sem halogatnod a döntést és az első lépéseket. Sőt! Most minél gyorsabban cselekszel, annál jobban jársz. Épp ezért a szerdád a döntésről, és a gyors cselekvésről szól.
Szűz: Kedves Szűz! Lehet, hogy azt tapasztalod, hogy a környezetedben mindenki álmodozik. Mindenki egyre lilább dolgokat mond, és egyre elszálltabbak a tanácsaik. Lehet, hogy úgy érzed, te vagy a legföldhözragadtabb a baráti körödben. És tudod mit? Ez igaz is! Vedd észre, hogy mekkora érték az, amit épp le akarsz tagadni. Vedd észre, milyen fontos két lábbal a földön állni, még akkor is, ha mindenki más az álmodozást választja. Hidd el: ez a te legnagyobb értéked, amit szerdán használhatsz is.
Mérleg: Kedves Mérleg! Milyen részeidet hagytad a múltban? Könnyen lehet, hogy a figyelmed egy része egy múltbeli eseménynél van leragadva, mintha semmit sem változott volna a világ. Könnyen lehet, hogy azért nem tudsz a jelenben jó teljesítményt nyújtani, mert még a múltban maradtál. Ez ellen is megvan a megoldás: össze kell szedned a figyelmed szétszórt darabkáit. El kell engedned azokat a múltbeli eseményeket, amelyek még most is fogva tartanak.
Skorpió: Kedves Skorpió! Ha ma valaki megsért, megbánt, vagy látszólag árt neked, idézz valamit a tudatodba: mindenféle emberi cselekedet kétféle lehet spirituális szempontból. Vagy a szeretet kifejezése, vagy a szeretet követelése. Az aki megbánt nyilvánvalóan nem a szeretetét fejezi ki. Azaz ő igényli a szeretetedet, akkor is, ha neked ez elsőre furcsa. Próbálj ki valamit: biztosítsd az elfogadásodról azokat, akik mindig téged piszkálnak, biztosítsd a szeretetedről azokat, akikkel konfliktusaid vannak.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ha tanácsot kérnek tőled, akkor próbálj meg a lehető legmegbízhatóbban és legalaposabban válaszolni. Igen, lehet, hogy ez eleinte furcsa lesz. Lehet, hogy azt gondolod eleinte, hogy egy gyorsan összecsapott tessék-lássék válasszal egyszerűbb lett volna. Az igazság azonban az, hogy az alapos válaszodat nemcsak a kérdezőnek mondod, de saját magadnak is. Az alapos válaszoddal az a célod, hogy magadnál is rávilágíts néhány dologra.
Bak: Kedves Bak! Néha a legegyszerűbb dolgok jelentik a legnagyobb örömöt. Néha elég elbambulnod az ablakon át – igen, akár esik, akár ragyogó idő van – és elméláznod az időjáráson. Vagy gyönyörködni a gyereked játékában. Vagy a szerelmed kezét fogni. Szerdán ezek az apró örömök okozzák neked a legnagyobb élvezetet, ezért érdemes ma teljes egészében átélned ezeket az örömöket. Érdemes megjutalmaznod magadat azzal, hogy az élet szépségeiben gyönyörködhess.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Érdemes úgy felépítened a szerdai időbeosztásodat, hogy a lehető legtöbb időd jusson a gyerekekre. Érdemes úgy alakítanod az időbeosztásodat, hogy legyen szabad, játékra szánt időtök, és hogy ne kelljen neked elrohannod valahová. Hidd el, az a sok fontos dolog – ami főleg szerinted fontos – valójában megvár majd. Hidd el, azzal teszed a legjobbat mindenkinek ha mosta  gyerekekre koncentrálsz. Különösen igaz ez akkor, ha kamaszodnak a gyerekeid.
Halak: Kedves Halak! Amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani. Óriási a képzelőerőd és ezzel együtt óriási a teremtőerőd is. A szerdát épp ezért töltheted azzal, hogy a képzeletedben valósítod meg mindazt, amit szeretnél megtenni. Nagy álmaid vannak? Éljen! A szerda alkalmas arra, hogy ezeket a nagy álmokat elkezd lehozni a földre. A szerda alkalmas arra, hogy ezek felé a nagy álmok felé megtedd az első lépést. Mindegy, mi az álom, ma kezd el megvalósítani!
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Augusztusban is jobbnál jobb programokon vehetsz részt – érdemes már most beírni a naptáradba őket!Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Bréking! Folytatódik a Harcosok klubja
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: